Tips voor kinky sex

Niets voor mij dat kinky gedoe. We horen je het denken, maar toch gaan wij je overtuigen! Kinky sex is niet alleen maar zweepslagen en vastgebonden worden aan het plafond. Nee ook in milde vormen kan kinky seks voorkomen en juist super opwindend zijn. Sterker nog sommige van jullie zullen bij het lezen misschien zelfs een “Ooh ja” momentje hebben en realiseren dat je iets dergelijks al eens gedaan hebt. Wat voor de een nogal kinky is, kan voor de ander nogal soft zijn en zelf als normale seks worden gezien. Met onderstaande tips kun je zelf aan de slag en je seksleven een flinke boosten geven. We adviseren wel om rustig te beginnen en je partner niet plotseling te verwachten. Ontdek samen, overleg, bespreek. Niet is fijner dan seks waar jullie beide van kunnen genieten. Laten we met dat laatste beginnen!

 1. Maak seks bespreekbaar

  Niets is in een relatie belangrijker dan communiceren met elkaar. Zowel in dagelijkse zaken als in bed is communicatie de sleutel tot een fijn samen zijn. We horen echter vaak dat de bedavonturen niet of nauwelijks besproken worden. Je kent elkaar als geen ander, maar toch bespreek je niet jullie seksleven. Waarom niet? Je hebt geen schaamte naar elkaar toe zou je zeggen. Tip 1 luidt dan ook maak seks bespreekbaar. Bespreek gewoon wat je lekker vind. Laat de ander het duidelijk merken. In het begin kan het even lastig zijn, maar begin tijdens de seks gewoon eens met laten weten wat je lekker vindt of zou vinden.

 2. Begin rustig

  Begin je ontdekkingstocht naar kinky sex rustig. Duw niet meteen een buttplug in zijn haar kont en harde zweepslagen lijken me ook geen goede starter als je dit nog niet hebt gedaan. Begin een met zachtjes tikjes, gebruik in het begin eens je handen zachtjes in plaats van een zweep of pollepel. Ontdek samen de grens en kijk of jullie het beide net zo fijn ervaren.

 3. De blinddoek

  Een blinddoek kan zeer opwindend werken. De persoon kan niet zien war hem of haar te wachten staat. De blinddoek zelf zal door de meeste van jullie al eens geprobeerd zijn. De blinddoek zelf is misschien niet opwindend, maar hetgeen dat er gebeurd terwijl iemand geblinddoekt is, maakt het juist opwindend.

 4. Vastbinden

  Bind de ander een vast. Let hierbij er wel even op waarmee je dat doet. Touw kan zeer onaangenaam schuren. Gebruik liever speciaal touw of gebruik handboeien om de ander in zijn vrijheid te beperken. Terwijl hij/zij vastgebonden ligt of staat zal de persoon zich volledig aan je over moeten geven. Plaag te persoon bijvoorbeeld eens oraal terwijl hij/zij vastgebonden ligt. Begin gewoon eens rustig met de handen en voeten vast te binden aan de hoeken van het bed of knoop de handen op de rug tegen elkaar vast. Nog iets spannender maken? Combineer dit eens met de blinddoek.

 5. Spanken

  Spanken, je zult waarschijnlijk direct denken aan een tik of klap met de hand, maar spanken kan ook met voorwerpen. Kijk, sla nu niet meteen de blauwe plekken of de kont of rug van je partner. Belangrijk hierbij is, dat je van elkaar de grens tussen genot en pijn leert kennen. Je kunt het beste zachtjes beginnen en steeds een beetje harder spanken. Gaat het te hard dan kan je partner dat aangeven. De grens tussen genot en pijn iets vrij klein bij sommige dus wees voorzichtig! Bij spanken kun je heel goed gebruik maken van voorwerpen. Nog geen zweepjes en dergelijke in huis, probeer een een pollepel. Belangrijk is om voorzichtig te zijn, je kunt de ander veel pijn doen bij het verkeerd spanken. Probeer het spanken op de ruggengraat en nieren te voorkomen.

 6. De locatie

  De locatie om kinky seks te hebben kan ene enorm grote rol spelen. Het bed is de meest gangbare plaats om sex te hebben. De spanning aan de slaapkamer als locatie is er al snel een beetje af. Probeer eens iets nieuwe uit! Buitensex is bijvoorbeeld ontzettend geil. Je loopt natuurlijk een kans gezien of betrapt te worden, maar dat maakt het juist zo spannend. Wil je liever nog even veilig beginnen, neem dan eens de keuken, of woonkamer thuis. Ook openbare toiletten zijn relatief veilig als je het stilletjes doet, maar hé een beetje spanning is juist lekker!

 7. Pijnprikkels

  Kleine pijnprikkels om mee te beginnen natuurlijk! Je kunt heel eenvoudig de ander  extra stimuleren tijdens de seks door kleine pijnprikkels te geven. Ook hier is grenzen ontdekken erg belangrijk en begin dus nooit te extreem. Kleine kneepje of zachtjes bijten kan eg opwindend zijn. Bijt eens zachtjes aan haar of zijn oorlel, tepel  of nek. Gevoelige plaatsen, maar minstens net zo opwindend. Probeer ook eens de haren vast te pakken en lichtje te trekken of wat dacht je vast met je nagels over zijn rug te krabben.

 8. Sexspeeltjes

  Sexspeeltjes kun je tegenwoordig op iedere hoek van de straat kopen en anders bestel je ze minstens net zo gemakkelijk online. Vandaag besteld morgen in huis of zelfs vandaag besteld vanavond in huis! Ja,  sexspeeltjes kunnen je sexleven flink opfleuren. Bestel nu niet meteen een grote tarzan met alle functies, maar begin een klein met een kleine dildo of vibrator, een cockring of stimulerende gel. Lees anders eens meer over sexspeeltjes voor hem en sexspeeltjes voor haar, zo kun je goed bepalen wat voor jullie een leuke toevoeging zal zijn.

 9. Nieuwe standjes!

  Als laatste geven je mee, nieuwe standjes. Niets is leuker dan nieuwe standjes proberen. Waar de een ze al allemaal kent en heeft gehad zal de ander enkel de missionaris stand kennen, nou vooruit doggy heb je ook een gedaan, maar wanneer dat alles is, heb je nog vele te ontdekken. Benieuwd naar welke standjes er allemaal zijn? Kijk dan eens naar welke sexstandjes er zijn